Oudenhoorn
24 June 2018
Hoe mooi kan het zijn…
9 August 2018

Nieuws update Juli

Nieuws update Juli

Doordat er de laatste maand erg veel werk was aan de tractoren is een nieuws update wel weer eens op zijn plaats!
De opgelopen schade in Oudenhoorn aan de GS7 was een stuk groter dan dat we verwacht hadden. Hierdoor was de trekker niet op tijd klaar om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd in Eext. Op de wedstrijddag zelf is er zeker niet stilgezeten in de werkplaats. Bij de GS8 zijn de nodige aanpassingen gedaan, zodat deze tijdens de national wedstrijd in Silly (B) konden worden getest.

De wedstrijd in Putten was een wedstrijd voor het NK en tevens was dit voor ons ook een Eurocup wedstijd.
Omdat de GS8 te maken kreeg met een haperende supercharger koppeling en de GS7 met een backfire, waardoor de gemonteerde breekplaat stuk ging, was er voor beide machines geen goed resutaat mogelijk.
Met twee plaatsen in de onderste regionen, was dit niet het resultaat waar we op gehoopt hadden zo net voor onze thuiswedstrijd in Cadzand.

Thuiswedstrijd en sponsordag in Cadzand.
Voor de 3e maal konden we samen met het Russian Roulette Team onze sponsordag organiseren op de thuiswedstrijd in Cadzand.
GS8 had weer niet zijn dag, Na een goede start waarbij de Griffon het eindelijk weer eens naar zijn zin had, brak er iets in de distributie van de motor met een backfire als gevolg. Bij de GS7 ging het gelukkig een stuk beter en kon tijdens de eerste run een afstand van 107.27m neergezet worden. In de finale was de afstand van 95.28m voldoende om een mooie 3e plaats te behalen. De 2e plaats was voor het Russian Roulette team en de 1e plaats was voor Wicked Screamer.

Eurocup in Brande (DK)
Met twee tractoren in de finale was er, in een tot dusver wisselend seizoen, eindelijk weer eens reden tot lachen. In de finale stond de GS7 niet op de beste startplaats van de baan, bleek achteraf. Dit resulteerde in een 7e plaats. De GS8 deed het een stuk beter met als resultaat een mooie 3e plaats in deze Europese klasse.

Jan Bakker & pullingpics.de bedankt voor de foto’s

Comments are closed.