Green Spirit 8 SOLD
14 April 2019

Sponsor nieuws

Onlangs hebben we een sponsorovereenkomst gesloten met TB Truck & Trailer Service en TRP Parts Zij gaan de komende weken het groot onderhoud van onze trailer verzorgen.
Hiervoor hartelijk voor de ondersteuning.

Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB T&TS) is dé erkende truckdealer van DAF en is gevestigd in Breda, Duiven, Ede, Goes, Gorinchem, Hulst, Nijmegen, Roosendaal, Tiel, Utrecht en Vianen. De trucks en trailers zijn van topkwaliteit en past wat dat betreft perfect bij Van Tilburg-Bastianen.
Zij zijn innovatief, leveren kwaliteit en zorgen voor een persoonlijke service. Wensen en voorkeuren staan voor TB centraal. Bij hen kunt u niet alleen terecht voor de aankoop, maar ook voor het onderhoud en de reparatie aan uw truck of trailer.

PACCAR Parts introduceerde in 1994 haar Truck and Trailer Parts programma (TRP) in het kader van de ‘One Stop Shop’-strategie. Daarbij kan de vervoerder voor alles op het gebied van zijn wagenpark terecht op één adres. Sindsdien is dit uitgegroeid tot het meest professionele en toonaangevende aanbod van universele onderdelen voor alle merken trucks en trailers.
Vandaag de dag telt het TRP-programma van PACCAR Parts meer dan 80.000 artikelen, verdeeld over maar liefst 17 productgroepen. Het is één van de meest uitgebreide productprogramma’s voor universele onderdelen en accessoires in de truckbranche. Het programma is beschikbaar bij alle TRP Stores.

Comments are closed.